Sve kategorije

O nama

Početna> O nama

Oko

  Jiesheng Hardware (JeaSnn) je profesionalni proizvođač prilagođenih preciznih CNC obradnih dijelova, preciznih osovina, prilagođenih vijaka i maticasa više od 20+ godina iskustva.


  Naša fabrika se nalazi u kineskoj proizvodnoj bazi--Dongguan. Fokusirali smo se na dizajn, proizvodnju i prodaju preciznih metalnih dijelova kako bismo našim kupcima pružili uslugu na jednom mjestu. Kupcima možemo pružiti savršen dizajn proizvoda i razviti efikasne i visokokvalitetne planove proizvodnje sa našim profesionalnim tehničarima.


  Trenutno uglavnom dizajniramo, razvijamo i proizvodimo precizne hardverske rezervne dijelove za sigurnosnu opremu, inteligentnu rasvjetu, medicinske uređaje, 3D printer, CNC ruter, električnu opremu, mašinsku opremu i druge industrije.

  Direktno i indirektno sarađujemo sa sledećim brendovima: ABB, Schneider, Siemens, Ericsson, GE-Healthcare, Honeywell, Philips, Haas, Mazak itd.


  Jiesheng hardver (JeaSnn)je striktno poštovaoISO9001: 2015sistem upravljanja kvalitetom. Predstavili smo više od 100 kompleta naprednih mašina, kao što su (Citizen) CNC glodalice, CNC obradni centri, CNC strugne mašine, precizne automatske mašine za strug i šraf mašine. Naš neusporedivi kapacitet osigurava da se vaši dijelovi isporučuju na vrijeme, svaki put.

  Tolerancije proizvoda mogu doseći +/-0.001 mm. Imamo japansku Mitutoyo koordinatnu mjernu mašinu, spektrograf, 2.5 projektore, lasersku mašinu za skrining, mikroskop, mašinu za tvrdoću, mašinu za obrtni moment, merač hrapavosti, visinomer i drugu visoko preciznu uvezenu opremu za testiranje.

   

  Prema povratnim informacijama kupaca, listi rezultata saradnje kupaca i izvještaju o inspekciji kupaca Jiesheng Hardware i 500 najvećih svjetskih kompanija MSA, Haas, Flex, Siemens i Schneider u posljednjih pet godina od 2012. do 2021., statistika pokazuje da je zadovoljstvo naših kupaca je 99%, tako da je Jiesheng hardver vrlo siguran da će vam pomoći da ispunite zahtjeve preciznosti tolerancije, prilagođenog pakiranja i personaliziranih usluga u prilagođenim metalnim dijelovima.


  Ono što čini Jiesheng Hardware(JeaSnn) tako pouzdanim dobavljačem za progresivne proizvođače.

  1.JeaSnn pruža kompletnu OEM ODM proizvodnu uslugu, od početnog koncepta do isporuke

  2. Fleksibilne količine, u rasponu od male serijske proizvodnje do masovne proizvodnje.

  3. Uzorci spremni za 30 minuta

  4. Delovi visoke preciznosti sa tolerancijama od 000 u inčima.

  5. Nudimo usluge CNC obrade uskih tolerancija.

  6. Prilagođavanje vektora pristupa za složenu geometriju iz bilo kojeg ugla.

  7.3 osna obrada, 4 osna obrada, 5 osna obrada, precizna obrada

  8. Složeni dijelovi s više operacija koje se obrađuju u jednom postavljanju.

  povratak